Tjänster

Oljemassage, medicinsk massage & thaimassage i närheten av Järntoget

Våra behandlingar

Hos Amonchai Medical Thai Massage finns det ett brett utbud av professionella behandlingar i massage, som alla syftar till en enda sak, ditt välmående. Behandlingarna går att anpassa utefter de specifika behov och besvär eller önskemål som föreligger. Är du osäker på vilken massagebehandling du ska välja? Kontakta oss, så går vi igenom vilken slags massagebehandling som kan passa just dig. 

Vårt fokus ligger på professionella behandlingar, i syfte att ge avslappning och att lindra smärta, och vi som arbetar på företaget har lång erfarenhet inom massage. Vi finns i närheten av Järntorget och ser framemot ditt besök!

Vilken massage behöver du?

Medicinsk massage har länger varit vår specialitet, men vi erbjuder även oljemassage och thaimassage som vi också har goda kunskaper inom. För den som har drabbats av idrottsskador, har migrän, eller lider av frysen skuldra (Frozen Sholder), passar medicinsk massage särskilt bra. Vår mottagning ligger i närheten av Järntorget i Göteborg, välkommen in på en medicinsk massage eller varför inte en oljemassage?

Hos oss kan du även köpa presentkort

Medicinsk massage – Vår specialitet

En medicinsk massage skiljer sig från ”vanlig” spa massage, här förklarar vi skillnaden:

Medicinsk massage är resultatbaserat. Förutom stressavlastning och avkoppling fokuserar en medicinsk massage på ett medicinskt behov, för att hantera smärta, minska inflammation, förbättra cirkulationen, lindra nervkomprimering, förbättra matsmältningen, öka flexibiliteten eller behandla andra hälso- och sjukvårdsproblem.

Under en spa-massage fokuserar massören troligtvis på avkoppling. Under en behandling med medicinsk massage används en mängd olika tekniker (tryck, stretch, relokation, forcering) anpassade efter patientens specifika behov.

Vi kommer att skapa en riktad plan för behandling, tillsammans med rekommendationer för en serie tidsbesök, tills vi har uppnått resultat. Oftast kommer lindring på dina besvär redan efter första besöket.

Kropp och själ hänger ihop, under en behandling arbetar vi tillsammans med andning, avslappning och meditation.

Priser

Medicinsk massage

60 min 1200 kr
90 min 1690 kr
120 min 2150 kr

Thaimassage/Oljemassage Relax

30 min 450 kr
60 min 750 kr
90 min 1200 kr
120 min 1450 kr

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
thaimassage oljemassage medicinsk massage

Nordenskiöldsgatan 21 41309 Göteborg    079 - 337 8643 (Thai, Eng)   amonchaimassage@gmail.com

Nordenskiöldsgatan 21 41309 Göteborg
079 - 337 8643 (Thai, Eng)
amonchaimassage@gmail.com