Kundreferenser

Det här säger våra kunder om oss

”Har haft problem i skulderbladen så länge som jag kan minnas och efter bara en enda massage hos Ken är smärtan helt borta, vilket är helt overkligt. Sover bättre än någonsin och det finns inte längre någon smärta som kan hindra mig från att utföra något arbete. Finns ingenting som jag kan rekommendera så starkt som en massage av Ken.”

”Efter att ha varit hos åtskilda massörer, kiropraktorer, zonterapeuter under 20 år är Ken den bästa. Oehört skicklig, .noggrann och lyhörd. Han missar inte en muskelknuta. Du får massage på djupet, stretch, avslappning”

”Ett proffs har du något problem med din kropp kan jag verkligen rekommendera att du söker dig hit. Som sagt ett proffs.”

”Äntligen har jag hittat någon som kan hjälpa mig med ryggen. Rekommenderas!”

”Kom till Ken med ryggont samt huvudvärk sedan lång tid tillbaka. Efter några behandlingar mår kroppen och huvudet så mycket bättre.

Ken läser av kroppen och ger en fantastisk helhetsbehandling! Rekommenderas varmt!!!!”

”Äkta medicinskt massage, äkta behandling! Har haft besvär med min nacke och axeln i flera år. Har varit sjukskriven och medicin behandlas hos läkare. Har besök flera massage ställe i gbg, men just denna är magiskt. Rekommenderar starkt för er som verkligen har besvär och vill blir friskt igen!”

”Been at Thaimassage for many years, but it was first when i come to Amonchai that i found massage that really helped. Amazing massage and Ken knows what he is doing. Thanks for fantastic massage Ken”

”Under en tid har jag haft problem med fötter och axlar. Problemet ökade och jag provade en naprapat 6 gånger och var hos flera massörer. När jag fick veta att alla massörer i Göteborg går till Ken Amonchai, så ville jag också göra det. Första gången tog det nästan 3 timmar och mina axlar blev nästan bra direkt. Ken tog betalt för 2 timmar. Ken är så seriös och bjuder alltid på något hälsosamt. Nu har jag varit här 3 gånger och har fått veta att jag har vätska i kroppen och hur jag får bort det. En helt fantastiskt proffsig massör. Fick höra att han masserat sedan han var 10 år då han blev upplärt av släkt och vänner. Bättre hittar ni inte!”

”Jag har provat thaimassage överallt, men bara få av dem var värda termen ”medicinsk”. Ken är fantastisk! Jag kom att få en smärtsam inflammation i ryggen behandlad och befann mig ′′fixad′′ från huvud till tå. Även om det här inte bara var en ′′avslappnande′′ massage, kände jag mig som ny efteråt. Och det jag älskade mest var att Ken Amonchai erbjöd min förklaring och bakgrundskunskap om allt han gjorde (när han frågade). Det var väldigt uppenbart att han visste vad han gjorde med var och en av sina exakta drag!
Jag rekommenderar detta varmt för alla med akuta problem eller också för att bara hålla kroppen igång smidigt.”

Här kan du läsa mer om vad våra kunder säger om oss

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA
thaimassage oljemassage medicinsk massage

Nordenskiöldsgatan 21 41309 Göteborg    079 - 337 8643 (Thai, Eng)   amonchaimassage@gmail.com

Nordenskiöldsgatan 21 41309 Göteborg
079 - 337 8643 (Thai, Eng)
amonchaimassage@gmail.com